De Yoni-massage

22-08-2019

De Yoni-massage
Yoni (uitgesproken als YO-NI) is het Sanskrietwoord voor vagina dat meestal wordt vertaald als "heilige ruimte" of "heilige tempel". De betekenis en het gebruik ervan is een ander alternatief vanuit het perspectief van de westerse kijk op het geslacht van de vrouw (dat wil zeggen, kut, kut, enz., Woorden die al dan niet een compliment zijn volgens de bedoeling van hun gebruik). In Tantra wordt Yoni gezien vanuit een perspectief van liefde en respect. Dit is vooral handig voor het leren van mannen.
Het doel van de yoni-massage is om een ​​ruimte te creëren voor de vrouw (de ontvanger) om te ontspannen en in een staat van hoge opwinding te komen en meer plezier van haar yoni te ervaren. Zijn partner (de donor) ervaart de vreugde van het dienen, en de getuige, een speciaal moment. Yoni-massage kan ook worden gebruikt als een techniek voor veilig vrijen (wanneer je geen condooms meer hebt) en is een uitstekende activiteit om vertrouwen en intimiteit op te bouwen. Sommige masseurs en seksuologen gebruiken het om vrouwen te helpen seksuele blokkades of trauma's te overwinnen.
Het doel van deze Yoni-massage is geen orgasme. Orgasme is vaak een prettige en welkome bijwerking. Het doel is gewoon het plezier en de massage van de yoni / vagina. Vanuit dit oogpunt kunnen zowel de ontvanger als de donor ontspannen en zich geen zorgen maken over het te bereiken doel. Wanneer een orgasme arriveert, is het meestal groter, intenser en bevredigender. Orgasme mag aankomen of niet aankomen.
Het kan ook nuttig zijn om het te geven om niet op iets terug te wachten. Laat de vanger gewoon genieten van de massage en ontspan voor de rest. Dit perspectief zal voor meer intimiteit en zelfvertrouwen zorgen en dit zal uw seksuele horizon aanzienlijk verruimen.