MASSAGE TANTRIQUE: 10 VOORDELEN VOOR ALLE KOPPELS

22-08-2019

Tantrische massagetherapie is een revolutionaire vorm van lichaamswerk dat is ontwikkeld als een tegengif voor de conventionele problemen waar veel mensen vandaag de dag last van hebben. De gunstige aspecten zijn talrijk, maar het wordt vooral erkend als een diep genezend instrument en staat bekend om zijn vermogen om seksuele en energetische blokkades te elimineren.
De kunst van Tantra wordt al meer dan 9000 jaar beoefend. De oorsprong ervan gaat terug naar de Himalaya-bergen in India, waar religieuze leiders geloofden dat seksueel ritueel de weg was naar een hogere vorm van extase en bevrijding.
De tantrische massage van vandaag neemt de leer van Tantra over en vertaalt ze in een complete lichaamservaring. Een traditionele massage wordt versterkt door de opname van ademhalingsoefeningen en genitale stimulatie.
Het is een manier om iemands hele wezen op alle niveaus wakker te maken: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en seksueel.
Wat we zullen bespreken [Show]
WELKE BLOKKEN SPREKEN WIJ OVER?
Ieder mens heeft blokkades waarvan de oorzaak kan verschillen van persoon tot persoon. Sommigen gaan ervan uit dat blokkades voortkomen uit een zekere mate van trauma of een extreem stressvolle ervaring uit het verleden, en hoewel dit een bron kan zijn, is het waarschijnlijk niet de enige. Blokkades kunnen ook komen door dagelijkse en routinematige gewoonten.
Onze ervaringen of acties laten niet meteen een indruk achter, het kan tijd kosten. Hoe meer we echter een bepaald patroon of gedrag herhalen, hoe meer we een soort 'zaad' creëren dat kan groeien in onze fysieke en energiestructuren.
Hoe meer we dit 'zaad' voeden, bewust of onbewust door onze acties, hoe meer het groeit en ons distantieert van wie we zijn. Zijn innerlijke manifestatie wordt een uiterlijke projectie.
Als het zaad negatief of schadelijk is, kunnen we verschillende problemen beginnen te ervaren, zoals gezondheidsproblemen, emotionele instabiliteit, depressie, angst, mentale verwarring, ontevredenheid met het leven, seksuele disfunctie en veel meer.
Maar het is zeer zeldzaam om dergelijke dingen te koppelen aan een gewoonte van ons dagelijks leven: dit wordt een blokkade genoemd.
WAT IS TANTRA / TANTRISME?
Tegenwoordig is spiritualiteit aanwezig op alle gebieden en is een integraal onderdeel van het dagelijks leven. Het is dus heel goed mogelijk om spiritualiteit met seks te verzoenen met tantrische massage. Praktijk nog steeds weinig bekend bij veel mensen.
Tantra of Tantrism bestaat uit twee Sanskrietwoorden die "tanoti" zijn, wat expansie en "trayati" voor bevrijding betekent. Tantra wordt gedefinieerd als de wetenschap van de uitbreiding van het bewustzijn en de bevrijding van de geest.
Het heeft altijd bestaan ​​in rustieke schilderijen, Hebreeuwse teksten, Arabische liedjes, enz. Hij maakte zijn komst in India rond het jaar 500 toen het openlijk werd beoefend. Dus, terwijl de wereld evolueerde, ontwikkelde het een tantra eigen aan het boeddhisme voordat het een bloei ervoer in landen als Japan, Tibet, enz.
Over het algemeen is het een term die rituelen, dogma's of teksten omvat die zijn gecentreerd rond spiritualiteit.
WAT IS MASSAGE TANTRIQUE, DEZE THERAPIE DIE ROND ENERGIE GRAAFT?
De tantramassage is vooral een vorm van meditatie die overal in het lichaam van toepassing is. Het uiteindelijke doel is zelfkennis te stimuleren. Het dient echt om vitale energie te wekken, in je emotionele rijk te handelen en je te helpen contact te maken met je eigen plezier. Daardoor kun je gemakkelijk de verschillende zintuigen ontwaken en vooral nieuwe sensaties ontwaken die in het verleden niet in een persoon zijn ontdekt.
Bovendien kun je dankzij de lichaamsstimuli veroorzaakt door tantramassage de therapeutische kant van plezier ontwikkelen. Je kent je lichaam beter terwijl je je libido aanzienlijk verhoogt. Het biedt een ander concept van de relatie met het lichaam dankzij zijn spirituele dimensie en biedt, net als elke andere massage, maximale ontspanning.
De tantramassage heeft een uniek effect en is vergelijkbaar met elke andere vorm van massagetherapie. Het komt uit de traditie van Tantra, een compleet en spiritueel systeem dat wordt bepaald door de wetenschap en de wetten van energie.
Daarom is tantrische massage een verfijnde vorm van massage die het gebruik van energie omvat, die van de therapeut die de massage beheert, evenals een specifiek type krachtige energie dat in ons allemaal aangeboren is, onze seksuele energie.
De oude Tantrics bestudeerden energie op dezelfde manier als hedendaagse wetenschappers de wetenschap benaderen met aannames. Wat ze ontdekten, is dat energie de hoeksteen van ons universum is en dat er veel soorten zijn.
Stel je voor dat er een speciaal soort energie is met een buitengewone kracht: het is onze seksuele energie, begiftigd met spirituele en helende eigenschappen.
Een krachtige en effectieve manier
Tantrische massagetherapie is een krachtige en effectieve manier die seksuele energie kan transformeren. Door de kunst van sublimatie te gebruiken, doet een competente en goed opgeleide therapeut twee dingen:
Hij of zij opent kanalen van vitale energie om een ​​onbelemmerd pad te creëren waardoor energie stroomt. In dit proces kan de massageontvanger zowel zuiverende en reinigende effecten ervaren als verstoppingen losmaken.
De energie wordt naar boven geduwd (we spreken van de hoogte van de kundalini), van de lagere delen van het lichaam naar de bovenste zones. Wanneer dit gebeurt, manifesteren talloze gunstige effecten zich en kunnen een persoon van binnen naar buiten transformeren.
WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN TANTRISCHE MASSAGE?
Erkend voor zijn lange lijst met voordelen en opmerkelijke effecten, zijn de resultaten van deze therapie niet alleen diepgaand, maar ook blijvend en laten ze een indruk achter van blijvende en permanente verandering.
Hier zijn 10.1. Verbetering van de gezondheid
Tantra Massage stimuleert het reinigingsproces door een krachtige bron van herstellende energie te gebruiken en specifieke genezings- en afgiftepunten te activeren. Het kan veel van de chronische gezondheidsproblemen genezen die de moderne geneeskunde eenvoudig behandelt, maar niet geneest, terwijl kracht en vitaliteit worden vernieuwd.2. Verwijder blokkades
Zoals hierboven vermeld, kunnen blokkades uit verschillende bronnen komen, bekend of onbekend zijn en zich in een veelvoud van facetten manifesteren. De Tantra-massage is voor de hele mens en al zijn aspecten. Ze raakt een persoon fysiek, mentaal, emotioneel en seksueel aan.
Door energie te gebruiken, heeft deze therapeutische praktijk de mogelijkheid om naar de wortel van blokkade te gaan, niet alleen het oppervlakkige uiterlijk, en deze permanent en harmonieus te elimineren.3. Remedies tegen seksuele disfunctie
In het algemeen is seksuele disfunctie het gevolg van een blokkade. Voor mannen kunnen disfuncties variëren van impotentie, voortijdige ejaculatie tot verlies van seksueel verlangen.
Voor vrouwen kan dit een gebrek aan libido zijn, een zekere frigiditeit, pijnlijke geslachtsgemeenschap, een onvermogen om plezier te ervaren of een orgasme te bereiken, en vele andere dingen. Door het lichaam te zuiveren, blokkades op te heffen, seksuele energie te wekken en deze vitale energie door het lichaam te verspreiden, kan een persoon genezen van zijn seksuele problemen en zijn seksualiteit radicaal transformeren.4. Verhoogt orgasmisch potentieel
Wanneer de seksuele energie van een persoon strikt wordt gecondenseerd in het gebied van de geslachtsdelen, kunnen seksuele ontmoetingen en orgasmen erg kort, eendimensionaal en vluchtig zijn.
Door het beoefenen van tantrische massage veroorzaakt deze krachtige energie die naar boven wordt verspreid, hoge en toegankelijke extatische toestanden.
Seks wordt een meer transcendente en spirituele ervaring waar orgasmes kunnen worden uitgebreid tot minuten en zelfs uren, en twee geliefden kunnen samen duurzame golven van plezier surfen. Mannen en vrouwen kunnen meerdere orgasmes ervaren en seksualiteit wordt verheven tot tantrische dimensies.5. Veroorzaakt spiritueel ontwaken
Helaas, vanwege een wijdverspreide voorstelling van tantramassage (men denkt vaak aan een seksuele of erotische dienst), worden de spirituele voordelen ervan vaak overschaduwd en verwaarloosd.
Hoewel dit niet op de voorgrond van je interesse staat, is het belangrijk op te merken dat het oorspronkelijke doel van deze oefening is om te dienen als een springplank voor hogere Tantrische leringen en om het bewustzijnsniveau van een persoon te verbeteren.
Wanneer massage wordt uitgevoerd met authentieke Tantrische principes in het achterhoofd, straalt spirituele inspiratie vervolgens een natuurlijke nieuwsgierigheid naar diepere aspecten van onszelf en onze ware aard op.6. Laten we de ware liefde voelen
Terwijl de seksuele energie naar boven wordt gericht, hoopt het zich op in het midden van de borst. Op het moment dat het het niveau van het hart bereikt, wordt het omgezet in een zuiverdere energie.
Een persoon kan een staat van ware liefde ervaren, een gevoel van echte en onvoorwaardelijke liefde.7. Verbeter relaties
Wanneer tantrische massage correct wordt beoefend, hebben de effecten een breed bereik.
Als genezing en energie de hoekstenen van deze oefening zijn, ervaart een persoon een reiniging van het fysieke lichaam, een verlichting van blokkades, een hernieuwde vitaliteit, een vermogen om ware liefde te voelen en te delen, spiritueel ontwaken en geluk. die de ziel opent.
EAls gevolg van deze innerlijke transformatie zal ook de manier veranderen waarop een persoon met de wereld omgaat en relaties met anderen heeft. Je wordt in staat om verbinding te maken met een dieper niveau.8. Geeft blijvend geluk
Door de bovengenoemde effecten kan de Tantra-boodschap een nieuwe adem van het leven brengen, een bevrijding uit het verleden en een weldadige duidelijkheid voor de toekomst, waardoor uiteindelijk echt en blij geluk en tevredenheid wordt ontwikkeld.
Het leven van deze prachtige en inspirerende praktijk is een zeldzame kans voor iedereen om een ​​diepe en bevredigende vervulling in liefde en leven te bereiken. De Tantra-massage fungeert als een brug tussen een gewoon leven en een buitengewoon leven, gewone seks en buitengewone seks, en een gewone man of vrouw en een Tantrische man of vrouw.Begeef je op een ongelooflijke reis en neem de eerste stappen om je onbeperkte potentieel te bereiken!