MASSAGE TANTRIQUE: 10 VOORDELEN VOOR ALLE KOPPELS

22-08-2019

Tantrische massage therapie is een revolutionaire vorm van lichaamswerk dat werd ontwikkeld als een tegengif voor de conventionele problemen die veel mensen vandaag de dag treffen. De heilzame aspecten zijn talrijk, maar het is vooral bekend als een diep genezend middel en staat bekend om zijn vermogen om seksuele en energetische blokkades op te heffen.

De kunst van Tantra wordt al meer dan 9000 jaar beoefend. De oorsprong ervan gaat terug tot het Himalaya gebergte in India, waar religieuze leiders geloofden dat het seksuele ritueel de weg naar een hogere vorm van extase en bevrijding was.

De huidige Tantric massage neemt de leer van Tantra en vertaalt deze naar een complete lichaamsbeleving. Een traditionele massage wordt versterkt door de integratie van ademhalingsoefeningen en genitale stimulatie.

Het is een manier om je hele wezen op alle niveaus wakker te schudden: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en seksueel.

Wat we zullen bespreken [Toon]

OVER WELKE BLOKKADES HEBBEN WE HET?

Ieder mens heeft blokkades waarvan de oorzaak per persoon kan verschillen. Sommigen gaan ervan uit dat blokkades het gevolg zijn van een zekere mate van trauma of een extreem stressvolle ervaring in het verleden, en hoewel dit een bron kan zijn, is het waarschijnlijk niet de enige. Verstoppingen kunnen ook het gevolg zijn van dagelijkse, routinematige gewoonten.

Onze ervaringen of acties laten niet direct een stempel achter, het kan tijd kosten. Echter, hoe meer we een bepaald patroon of gedrag herhalen, hoe meer we een soort "zaad" creëren dat kan groeien in onze fysieke en energetische structuren.

Hoe meer we dit "zaad" voeden, bewust of onbewust door ons handelen, hoe meer het groeit en hoe meer het ons verwijdert van wie we zijn. Zijn innerlijke manifestatie wordt een uitwendige projectie.

Als het zaadje negatief of schadelijk van aard is, kunnen we verschillende problemen beginnen te ervaren zoals gezondheidsproblemen, emotionele instabiliteit, depressie, angst, mentale verwarring, ontevredenheid met het leven, seksuele disfunctie en nog veel meer.

Maar het is zeer zeldzaam om zulke dingen te koppelen aan een gewoonte in ons dagelijks leven: dit wordt een blokkade genoemd.

WAT IS TANTRA/TANTRISME?

Tegenwoordig is spiritualiteit op alle gebieden aanwezig en is het een integraal onderdeel van het dagelijks leven. Zo is het heel goed mogelijk om spiritualiteit in de seks te verzoenen met Tantrische massage. De praktijk is bij veel mensen nog weinig bekend.

Tantra of Tantrisme bestaat uit twee Sanskriet woorden die "tanoti" zijn, wat uitbreiding betekent en "trayati" voor de bevrijding. Tantra wordt dus gedefinieerd als de wetenschap van bewustzijnsverruiming en bevrijding van de geest.

Het heeft altijd bestaan in rustieke schilderijen, Hebreeuwse teksten, Arabische liederen, enz. Het maakte zijn intrede in India rond het jaar 500 waar het openlijk werd beoefend. Zo ontwikkelde het, naarmate de wereld evolueerde, een tantra die specifiek is voor het boeddhisme, voordat het een hausse beleefde in landen als Japan, Tibet, enz.

Over het algemeen is het een term die rituelen, dogma's of teksten rond spiritualiteit omvat.

WAT IS TANTRISCHE MASSAGE, DEZE THERAPIE DIE DRAAIT OM ENERGIE?

De Tantric massage is vooral een vorm van meditatie die van toepassing is op het hele lichaam. Het uiteindelijke doel is om de zelfkennis te stimuleren. Het dient echt om vitale energie te wekken, te handelen in je emotionele wereld en je te helpen om je te verbinden met je eigen plezier. Op deze manier kunt u gemakkelijk de verschillende zintuigen wakker maken en vooral nieuwe sensaties opwekken in een persoon die voorheen niet onderzocht werd.

Daarnaast zorgen de lichaamsstimuli die door tantra massage worden veroorzaakt ervoor dat u de therapeutische kant van het genot kunt ontwikkelen. Je leert je lichaam beter kennen terwijl je je libido aanzienlijk verhoogt. Het biedt een andere opvatting van de relatie met het lichaam dankzij de spirituele dimensie en zorgt, net als elke andere massage, voor maximale ontspanning.

Tantra massage heeft een uniek effect en is niet te vergelijken met enige andere vorm van massage therapie. Het komt uit de traditie van Tantra, een compleet en spiritueel systeem dat gedefinieerd is door de wetenschap en de wetten van de energie.

Daarom is Tantric massage een verfijnde vorm van massage die het gebruik van energie, die van de therapeut het toedienen van de massage en een specifieke vorm van krachtige energie die aangeboren is in ons allemaal, onze seksuele energie omvat.

De oude tantrische mensen bestudeerden energie op dezelfde manier als hedendaagse wetenschappers de wetenschap benaderen met hypotheses. Wat ze ontdekten is dat energie de hoeksteen is van ons universum en dat er veel verschillende soorten energie zijn.

Stel je voor dat er een bepaald type energie is dat een buitengewone kracht heeft: het is onze seksuele energie, begiftigd met spirituele en helende kwaliteiten.

Een krachtige en effectieve manier

Tantrische massage therapie is een krachtige en effectieve manier om seksuele energie te transformeren. Met behulp van de kunst van het sublimeren doet een bekwame en goed opgeleide therapeut twee dingen:

Hij of zij opent kanalen van vitale energie om een onbelemmerd pad te creëren waarlangs energie stroomt. In dit proces kan de ontvanger van de massage een zuiverende en reinigende werking ervaren, evenals een versoepeling van de blokkades.

De energie wordt van de onderste delen van het lichaam naar de bovenste delen geduwd (de zogenaamde kundalini-verhoging). Wanneer dit gebeurt, treden er talloze heilzame effecten op die een persoon van binnenuit kunnen transformeren.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN TANTRISCHE MASSAGE?

Bekend om zijn lange lijst van opmerkelijke voordelen en effecten, zijn de resultaten van deze therapie niet alleen diepgaand, maar ook blijvend en laten ze een blijvende en blijvende indruk van verandering achter.

Hier zijn er 10.

1. Verbeterde gezondheid

Tantra Massage stimuleert het zuiveringsproces door gebruik te maken van een krachtige bron van herstellende energie en het activeren van specifieke punten van genezing en vrijgave. Het kan veel chronische gezondheidsproblemen verhelpen die de moderne geneeskunde eenvoudigweg behandelt, maar niet geneest, terwijl het de kracht en vitaliteit vernieuwt.

2. Opheffing van blokkades

Zoals gezegd kunnen blokkades uit verschillende bronnen komen, bekend of onbekend zijn, en zich manifesteren in een veelheid van facetten. Tantra massage is voor de hele mens en al zijn aspecten. Het raakt een persoon op fysiek, mentaal, emotioneel en seksueel vlak.

Door het gebruik van energie heeft deze therapeutische praktijk het vermogen om naar de wortel van de blokkade te gaan, niet alleen zijn oppervlakkige verschijning, en om deze permanent en harmonieus te elimineren.

3. Remedies seksuele disfunctie

In het algemeen is seksuele disfunctie het gevolg van een blokkade. Voor mannen kunnen de disfuncties variëren van impotentie, tot voortijdige ejaculatie en verlies van seksueel verlangen.

Voor vrouwen kan het een gebrek aan libido, frigiditeit, pijnlijke geslachtsgemeenschap, onvermogen om plezier te beleven of een orgasme te bereiken, en nog veel meer zijn. Door het lichaam te zuiveren, blokkades op te heffen, seksuele energie op te wekken en deze vitale energie door het hele lichaam te verspreiden, kan een persoon genezen van seksuele stoornissen en zijn seksualiteit radicaal transformeren.

4. Verhoogt het orgasmepotentieel

Wanneer de seksuele energie van een persoon strikt gecondenseerd is op het gebied van de genitaliën, kunnen seksuele ontmoetingen en orgasmes zeer kort, eendimensionaal en vluchtig zijn.

Door de praktijk van de Tantrische massage veroorzaakt deze krachtige energie die naar boven wordt verspreid hoge en toegankelijke extatische toestanden.

Seks wordt een meer transcendente en spirituele ervaring waarbij orgasmes kunnen worden verlengd tot minuten en zelfs uren, en twee geliefden samen kunnen surfen op duurzame golven van plezier. Mannen en vrouwen kunnen meerdere orgasmes ervaren en seksualiteit wordt verheven tot tantrische dimensies.

5. Veroorzaakt een geestelijk ontwaken

Helaas worden de spirituele voordelen van tantra massage (vaak voorgesteld als een seksuele of erotische dienst) vaak overschaduwd en verwaarloosd door een veelvoorkomende verkeerde voorstelling van zaken.

Hoewel dit niet op de eerste plaats komt, is het belangrijk op te merken dat het oorspronkelijke doel van deze praktijk is om te dienen als een springplank voor hogere Tantrische leringen en om het niveau van het bewustzijn van een persoon te verhogen.

Wanneer de massage wordt uitgevoerd met de authentieke Tantrische principes in het achterhoofd, dan schijnt de spirituele inspiratie door en wordt een natuurlijke nieuwsgierigheid gewekt naar diepere aspecten van onszelf en onze ware natuur.

6. Laat ons toe om ware liefde te voelen

Als de seksuele energie naar boven wordt gericht, hoopt het zich op in het midden van de borstkas. Tegen de tijd dat het het niveau van het hart bereikt, wordt het getransformeerd in een zuiverder energie.

Een persoon kan een staat van ware liefde ervaren, een gevoel van oprechte en onvoorwaardelijke liefde.

7. Verbetert de relaties

Wanneer Tantric massage op de juiste manier wordt beoefend, zijn de effecten ervan verstrekkend.

Als genezing en energie de hoekstenen van deze praktijk zijn, ervaart een persoon een zuivering van het fysieke lichaam, een verlichting van blokkades, hernieuwde vitaliteit, een vermogen om ware liefde te voelen en te delen, een geestelijk ontwaken en een geluk dat de ziel opent.

Als gevolg van deze innerlijke transformatie zal ook de manier waarop iemand met de wereld omgaat en zich tot anderen verhoudt, veranderen. Je wordt in staat om op een dieper niveau verbinding te maken.

8. Zorgt voor blijvend geluk

Dankzij de bovengenoemde effecten kan de Tantra-boodschap een nieuwe levensadem brengen, bevrijding uit de klauwen van het verleden en een weldadige helderheid voor de toekomst, die uiteindelijk oprecht en blijvend geluk en tevredenheid cultiveert.

Het leven van deze prachtige en inspirerende praktijk is een zeldzame kans voor iedereen om een diepe en bevredigende vervulling in liefde en leven te bereiken. Tantra massage fungeert als een brug tussen het gewone en buitengewone leven, gewone en buitengewone seks, en het zijn van een gewone man of vrouw en een Tantrische man of vrouw.

Begin aan een ongelooflijke reis en zet de eerste stappen om uw onbegrensde potentieel te realiseren!