GETEST: de tantrische massage om opnieuw verbinding te maken met zijn sensualiteit

19-03-2019

Voor velen - inclusief ik, voordat ik het probeer - is tantrische massage een erotische oefening om toegang te krijgen tot seksueel genot. Het is echter vooral een therapeutische behandeling om de sensualiteit ervan te herontdekken.
Journalisten dagen niet hetzelfde. Maandagochtend om 9 uur: ik open mijn e-mails en ik mis mijn slok koffie. Mij ​​wordt aangeboden om een ​​tantrische massage te testen. In het beste geval roepen deze woorden voor mij een soort goeroe op die prutst met een jonge vrouw in trance in een wolk van wierook en geurende oliën. In het slechtste geval zie ik een praktijk aan de rand van prostitutie, "happy end" aan het einde van de sessie. En een snelle blik op Google en sites die deze diensten aanbieden, is voldoende om me in dit idee te troosten. Dus het zal je bedanken, maar nee bedankt. Eindelijk, dat zou ik hebben beantwoord als ik geen journalist was: mijn werk dwingt me om verder te gaan dan a priori. Vooral omdat het voorstel een duidelijk doel heeft: bewijzen dat tantrische massage precies niet lijkt op het idee dat ervan is gemaakt.
Dus besluit ik een telefoontje te plegen naar de beoefenaar, Deborah, die me uitlegt dat "nee, tantrische massage niet seksueel is." Desondanks is het een sensuelere massage dan een klassieke behandeling. Na enige aarzeling en zonder eindelijk de noodlottige vraag te durven stellen - wilt u mijn poesje aanraken, mevrouw? -, ik accepteer. Deborah vraagt ​​me of ik er de voorkeur aan geef om door zichzelf of door een man te worden gemasseerd. Zonder aarzeling wil ik dat ze voor me zorgt. De afspraak is vast: eind van de maand ga ik naar Quintessence, massagesalon in het hart van Brussel.
D-day, als genot
De noodlottige dag. Ik heb al mijn plannen voor vrijdagavond geannuleerd: de massage duurt 1:30 en het duurt in totaal 2 uur om van tevoren met de behandelaar te bespreken. Tijdens deze oer-uitwisseling biedt Déborah me de mogelijkheid om alle vragen te stellen die me in het hoofd draven: "Zijn er delen die je niet masseert?", "Moet ik mezelf naakt? "," Waar is deze massage voor? "," Hoe heb je de praktijk ontdekt? "... Ik leer dat ja, Deborah zal alle delen van mijn lichaam masseren, allemaal. Na deze discussie - noodzakelijk om te ontspannen - neemt ze me mee naar een warme kamer. Dan eclips, om me volledig uit te kleden en op mijn buik te liggen. Ik ben benieuwd wat ik ga leven ...
Moeite met loslaten
De loungemuziek op de achtergrond verwarmt de stemming direct. Deborah besprenkelt de achterkant van mijn lichaam met een hete olie, die op mijn benen en billen loopt. En begint mijn tenen, kuiten te masseren, totdat ik langzaam weer naar mijn billen en de binnenkant van mijn dijen ga. Ik ben gespannen. Ze gaat weer naar beneden ... Ik probeer te ontspannen, maar - help - elke keer dat haar handen omhoog komen, voel ik mijn lichaam stijf worden en mijn adem snakken. Nee, zeker, "het gaat het niet doen", zeg ik tegen mezelf. Onzorgvuldigheid is echter de regel om het tantrisme volledig te ervaren.
De lange reis van plezier
Ik voel, wrijf en streel zachtjes elk deel van het lichaam: eerst de achterkant van de benen, dan het bovenlichaam, en dan gaan we naar de zijkant. En dat is waar magie werkt. Beetje bij beetje is het alsof mijn lichaam strelingen verwelkomde met meer plezier, minder terughoudendheid. Alsof mijn hersenen eindelijk de gedachten hebben gedempt die hem aanvielen: "Mmm, een vrouw die mijn billen aanraakt, het is raar", "Wie kan borsten aanraken zonder na te denken?", "Ik vraag me af of ik Ik ben redelijk goed geschoren ... ". Ik voel dat mijn lichaam zijn rechten herwint, verre van enig oordeel, van tevoren. En de schaamte ontsnapt om volledig ruimte te laten voor mijn gevoelens. Dit zijn handen, het is mijn lichaam en aan het einde, mijn plezier. Geen games, geen seks, geen verwachtingen aan de kant van de streling, geen zoektocht naar prestaties.
Deborah masseert mijn schedel, mijn borsten, laat zijn handpalmen tussen mijn benen lopen, raakt mijn clitoris aan, soms met zijn vingers, soms met zijn onderarmen. Met zoetheid of een beetje meer haastig. Soms legt ze gewoon haar arm op mijn clitoris en oefent een lichte druk uit. Ik die aanvankelijk te intiem vreesde, vraagt ​​nu mijn lichaam om meer. Maar het blijft nooit hangen op de intieme delen, net zomin als op een ander gebied, tenminste. Dat maakt plezier naar boven komen. Plezier dat steeds intenser wordt ... Ik begin in paniek te raken: en als ik nu een orgasme had, met een volkomen onbekend? Dit is precies de vraag die ik had moeten stellen voordat ik naar bed ging. Na 1 uur 15 massage worden de strelingen op mijn pik steeds aangenamer. Golven van plezier stromen door mijn lichaam, als een vuur dat oplaait en in slaap valt, om nog meer vlam te vatten. Eindelijk stopt de massage