Kleine inleiding tot wichelroedelopeningen

22-08-2019

In hout, metaal, steen, bolvormig, kegel, zwaar of licht enzovoort! De slinger van wichelroedelopen wordt meer en meer begeerd, of men nu wordt ingewijd of gewoon profaan in het veld. Het is altijd heel moeilijk om naar een eerste slinger te gaan en het gebruik ervan te begrijpen, en daarom sta ik mezelf toe om zo eenvoudig mogelijk en in grote lijnen het essentiële te onthullen voor degenen die dat wensen Maak kennis met wichelroedelopen en leer "de slinger maken".
Voor wie is de wichelroeslinger gebruikt, wat is dan de wichelroeslinger die wordt gebruikt, voor welke slinger te kiezen, hoe deze te gebruiken en de beroemde Egyptische slinger, we zullen proberen deze vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden.
WIE ADRESSEERT HET RADIESTHESIË PENDULUM?
Ten eerste is het voor iedereen. Wat je ook hoort, er is geen geschenk nodig, behalve dat het geduld vereist (min of meer volgens de gevoeligheid van sommigen) om nauwkeurige resultaten te verkrijgen. Maar zodra de slinger in de hand is, is het al mogelijk om zijn energie te "vangen", om de trillingen te begrijpen die het uitzendt of ontvangt.
WAT ZIJN DE RADIESTHESIA PENDULUM?
De wichelroeslinger kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Alles zal afhangen van het gekozen type slinger. Dus de slinger kan uw vragen beantwoorden, een plaats, een object of een persoon vinden. Het wordt gebruikt om de trillingssnelheid te meten. Maar de klok wordt door sommige cartomancers gebruikt om hun afdrukken op te geven. Sommige klokken zijn ook uitstekende complementen op medisch gebied: we zullen het hebben over medische wichelroedelopen (Let op, omdat ze geen medicijnen vervangen, en dit is het geval voor alle parallelle wetenschappen die alleen extra "help").
Zoals u kunt zien, zijn de toepassingen van de wichelroeslinger zo gevarieerd dat het onmogelijk zou zijn om ze hier op te sommen.
WELKE PENDULUM TE KIEZEN?
De keuze aan wichelroedelopeningen is enorm! In werkelijkheid hangt alles af van het gebruik dat u ervan maakt. Bovenal is het belangrijk om onderscheid te maken tussen de pendels en de pendels.
Ontvangers: ze vangen de trillingen op. Ideaal voor onderzoek en om uw vragen te beantwoorden. Deze klokken worden aanbevolen voor beginners, omdat ze een goede vertrouwdheid met wichelroede mogelijk maken.
Zenders: Zoals de naam al aangeeft, zenden ze trillingen uit. Ze zijn handig voor werken op afstand en worden veel gebruikt in radionica. Een voorbeeld van een slingerzender is de Egyptische slinger (zender / ontvanger in werkelijkheid) die ongetwijfeld de krachtigste is gezien zijn vorm. Gereserveerd voor ingewijden, ze laten meer werk toe.
Deze twee verschillen gemaakt, het blijft om de materie, het gewicht en de vorm van het object te bepalen.
Laten we eerst het onderwerp bekijken:
Metaal: er zijn allerlei zenders en ontvangers. Beginners kunnen de beroemde "druppel water" en Luzi vinden, terwijl de ingewijden bijvoorbeeld een spiraalvormige klok kunnen gebruiken, ideaal voor geobiologisch werk.
Hout: Zeer aanbevolen voor beginners, het is een neutrale kwestie. Een grote klassieker hierover is de buxushout. De houten klokken zijn vanwege hun materiaal grotendeels zeer goede ontvangers. Buxus wordt vaak gebruikt voor de vervaardiging ervan omdat het een zeer goede energiegeleider is. De wichelroedelopen gebruikten het vroeger, een bewijs van zijn effectiviteit.
De steen: uitstekende zender. De eigenschappen van de gebruikte steen maken het mogelijk om een ​​nauwkeuriger gebruik te definiëren (zie lithotérapie). Dit is de reden waarom veel stenen klokken worden gebruikt in medische wichelroedelopen en worden gebruikt op de chakra's.
Gewicht vraag:
De keuze van het gewicht is belangrijk. Sommigen zouden zeggen dat je gewoon comfortabel moet zijn met het gewicht van het object, maar het is interessant om een ​​bepaald punt toe te voegen. We merken inderdaad op dat de lichtheid van de slinger het een gevoeliger object maakt en gemakkelijk te gebruiken is. Hoe gevoeliger hij is, hoe gemakkelijker hij wordt gestoord. Gewicht kan daarom een ​​goed criterium zijn, afhankelijk van of een slinger buiten wordt gebruikt (geen verstoringen meer) of aan de binnenkant (een lichtere slinger maakt de zaak heel goed). Ten slotte is de vorm van de slinger kan een bepalende factor zijn. Laten we de belangrijkste bekijken:
Sferisch: we weten dat de sferische vorm de slinger gebruiksvriendelijker maakt.
Egyptisch (fijn, lang, puntig): we zullen de Egyptische slinger een beetje verder zien, maar we kunnen al zeggen dat de Egyptische vorm er een krachtige en ietwat complexe slinger van maakt.
Kegel: De conische vorm daarentegen geeft een opmerkelijke precisie die men ook bij de klokken "facetten" vindt. Dit is het geval met veel stenen pendels.
Spiraal: gebruikt in de geobiologie
Getuigen: niet te classificeren. Ze zijn bijzonder omdat ze afwijken voor laisser een holte om een ​​besturingsobject te schuiven. Ook gereserveerd voor ingewijden. (zie de afbeelding hiernaast).
Om tot de keuze van de slinger te komen, er is een veelheid op het gebied van wichelroedelopen. Hier worden alleen de belangrijkste kenmerken genoemd, maar er zijn er nog veel meer.
Om beginners te helpen bij het kiezen van een slinger, zou het verstandig zijn om deze naar een eenvoudige slingerontvanger (houten of wat metaal) te sturen, redelijk licht en bolvormig (een eenvoudige slinger "druppel water" of "bal in buxus "zou het moeten doen). Wat de insiders betreft, hun ervaring heeft waarschijnlijk al de keuze gemaakt.
Eén ding is zeker, luister naar je intuïtie omdat je klok uniek en persoonlijk is. Hij leent zichzelf niet. Jij en de slinger moeten één zijn.
HOE HET GEBRUIKEN?
Eerst kalm! Weet dan dat de eerste keer dat je je wichelroeslinger gebruikt, je hem moet zuiveren en hem vervolgens met je energie moet opladen. Het is heel eenvoudig, snel en toegankelijk.
Iedereen heeft zijn kleine zuiveringsmethode. Het hangt ook in het algemeen af ​​van de slinger, hoewel het principe vaak hetzelfde is. Je nieuwe wichelwerkklok is gemaakt voordat je hem vond (tenzij hij het was die je vond ...). Het is gemanipuleerd in de productie, het ging van hand tot hand, en dit vooral in esoterische winkels "fysiek" waar het schap en de manipulatie door potentiële kopers voor je lag. Daarom moet het uit elke vorm van energie worden verwijderd. Hiervoor is de gemakkelijkste manier om het onder leidingwater door te geven. Anderen gebruiken water en grof zout. We gebruiken vervolgens methoden die identiek zijn aan de zuivering van stenen. Het is mogelijk om dit te doen met klokken gemaakt van metaal of steen. Anderen begraven hun slinger onder de aarde of passeren deze onder een rook van wierook, wat ook een goede methode is. Een uitzondering zijn echter houten klokken, die het onderscheid hebben neutraal te zijn. Sommigen geloven dat ze als zodanig niet hoeven te worden gelost. Ik ben van mening dat het niet nutteloos is om het ondergronds te plaatsen op het moment van aankoop. Persoonlijk vermijd ik het gebruik van water op het hout.
Laad de slinger zodat deze doordrenkt wordt met je trillingen. Eenmaal onder water, veeg met een zachte doek. Als je het ondergronds hebt geplaatst, verwijder je wat "stof" dat overblijft. Houd ten slotte uw slinger in uw hand zodat deze voor uw trillingen zorgt: deze moet doordrenkt zijn met uw energie. Een tip: houd uw klok bij u tijdens uw dagelijkse activiteiten.
Voel je vrij om het van tijd tot tijd te zuiveren en te verwijderen als het zijn hoofd is tijdens je sessies.
Laatste stap voor gebruik: programmeren.
Dit bestaat uit het bepalen van de draairichting van uw antwoorden (ja en nee). Vraag uw slinger gewoon om de draairichting voor het "ja" te kiezen en doe dan hetzelfde voor het "nee". Tot slot, doe hetzelfde voor de "misschien" omdat je soms gewoon niet klaar bent om een ​​antwoord te ontvangen. Voor het mogelijke oscilleert de slinger in het algemeen van links naar rechts of vice versa. Observeren.
Nu hoef je alleen nog maar je klok te testen en jezelf rustig voor te stellen, waarom je geen wichelroedeloop gebruikt of hem gewoon de vragen stelt die je dwarszitten. Wees vooral geduldig! Rome werd niet op een dag gebouwd;). Er zijn veel boeken om je vooruit te helpen, zoals "Ik leer gemakkelijk wichelroedelopen" door Marie Louise Martin edities G.V.P.
Je hebt nu de sleutels in handen om je kennis te laten maken met het wichelroedelopen. Voel je vrij om je indrukken achter te laten!
U ZEGT EGYPTISCHE PENDULUM?
Ik ben dol op deze klokken. Ze bieden een gebied van onnavolgbare mogelijkheden (hoewel de slinger van de bouwers ze in bepaalde gevallen min of meer kan vervangen). Ze bestaan ​​in alle onderwerpen. Het zijn uitstekende zendontvangers die niet constant hoeven te worden ontladen en opgeladen. Bovendien zijn het referentieklokken waarmee men in radionica kan werken. Als zodanig kunnen ze bijvoorbeeld objecten laden of op afstand handelen door hun extreme gevoeligheid (ideaal voor het vinden van vermiste personen). Ze vertegenwoordigen de amulet "Wadj" die de doden in het oude Egypte leidde. Er wordt gezegd dat ze zelfs door priesters en farao's werden gebruikt voor operaties met hoge magie. Een slinger die daarom de tijd zal hebben tart.
Lees ons artikel over het gebruik van de Egyptische slinger voor meer informatie over deze beroemde Egyptische klokken.
M.Q
Artikel afkomstig van de ESOSPHERE-website
https://www.esosphere-esoterisme.com/2012/09/petite-initiatie-to-straight te pendelen-debutant.html