Niets is solide " Alles is energie "

10-03-2020

Nobelprijswinnaars hebben zonder enige twijfel bewezen dat de fysieke wereld een enorme zee van energie is die in milliseconden overvloedig naar buiten en naar binnen projecteert, steeds weer opnieuw.

Niets is solide. Dat is de wereld van de kwantumfysica.

Ze hebben bewezen dat gedachten het energieveld dat voortdurend verandert in de objecten die we zien, stevig bundelen.

Waarom zien we dan een persoon in plaats van een flikkerend energieveld?

Denk aan een filmrol.

Een film is ongeveer 24 beelden per seconde. Elk frame is gescheiden door een spatie. Echter, door de snelheid waarmee het ene frame het andere vervangt, denken onze ogen dat we een continu, bewegend beeld zien.

Denk aan de televisie.

Een televisiebuis is gewoon een buis met veel elektronen die het scherm op een bepaalde manier raken, waardoor de illusie van vorm en beweging ontstaat.

Dat is wat objecten toch zijn. Je hebt 5 fysieke zintuigen (zien, horen, voelen, ruiken en proeven).

Elk van deze zintuigen heeft een specifiek spectrum (een hond hoort bijvoorbeeld niet dezelfde geluiden als jij; een slang ziet een ander lichtspectrum dan jij, enzovoort).

Met andere woorden, alle zintuigen nemen de zee van energie vanuit een bepaald beperkt gezichtspunt waar en vormen daaruit een beeld.

Dit is noch volledig, noch accuraat. Het is maar een interpretatie.

Al onze interpretaties zijn uitsluitend gebaseerd op onze "innerlijke wereldkaart" van de werkelijkheid waarin we leven, niet op de ware waarheid. Onze "wereldkaart" is het resultaat van collectieve ervaringen in ons persoonlijke leven.

Onze gedachten zijn verbonden met deze onzichtbare energie en ze bepalen wat de energievorm is. Je gedachten veranderen het universum letterlijk op deeltjesbasis om je fysieke leven te creëren.

Kijk om je heen.

Alles wat je ziet in onze fysieke wereld begon met een idee, een idee dat groeide omdat het werd gedeeld en uitgedrukt, totdat het voldoende groeide tot een fysiek object in verschillende stadia.

Je wordt letterlijk wat je het meest denkt.

Je leven wordt wat je je hebt voorgesteld en geloofd.

De wereld is letterlijk jouw spiegel, waardoor je op het fysieke vlak kunt ontdekken wat je als je waarheid beschouwt... totdat je die verandert.

De kwantumfysica laat ons zien dat de wereld niet het moeilijke en onveranderlijke is wat hij lijkt te zijn. In plaats daarvan is het een zeer flexibele plek die continu wordt opgebouwd door individueel en collectief denken.

Wat wij denken dat waar is, is echt een illusie, een beetje als een goocheltruc.

Gelukkig zijn we begonnen met het ontdekken van deze illusie en vooral, hoe we deze kunnen veranderen.

Waar is ons lichaam van gemaakt?

Er zijn negen systemen in het menselijk lichaam, waaronder de bloedsomloop, de spijsvertering, de hormoonhuishouding, de spieren, het zenuwstelsel, de voortplanting, de ademhaling, het skelet en de urine.

Waar zijn ze van gemaakt?

Weefsels en organen.

Waar zijn weefsels en organen van gemaakt?

Cellen.

Waar zijn cellen van gemaakt?

Moleculen.

Waar zijn moleculen van gemaakt?

Atomen.

Waar zijn atomen van gemaakt?

Subatomaire deeltjes.

Waar zijn subatomaire deeltjes van gemaakt?

Energie!

Niets is solide. "Alles is energie."

Jij en ik zijn puur energie en licht in zijn mooiste en intelligentste vorm. Deze energie evolueert voortdurend onder de oppervlakte en je controleert alles met je krachtige geest.

Je bent een machtig mens.

Als je jezelf onder een krachtige elektronenmicroscoop zou kunnen zien en verdere experimenten op jezelf zou kunnen uitvoeren, zou je zien dat je gemaakt bent van een zich ontwikkelende groep energie in de vorm van elektronen, neutronen, fotonen enzovoort.

En dus alles om je heen. Kwantumfysica vertelt ons dat het de daad van het kijken naar een object is dat het daar is en de manier waarop we er naar kijken.

Een object bestaat niet onafhankelijk van zijn waarnemer! Dus, zoals u kunt zien, creëert uw observatie, de aandacht die u aan iets besteedt, en uw intentie, letterlijk dat ding.

Dit is wetenschappelijk bewezen.

Jouw wereld bestaat uit verstand, geest en lichaam. Elk van deze drie, gedachte, geest en lichaam, heeft een eigen functie en wordt niet gedeeld met een ander. Wat je met je ogen ziet en wat je met je lichaam ervaart is de fysieke wereld, die we het Lichaam zullen noemen. Het lichaam is een effect, gecreëerd door een oorzaak. Die oorzaak is Thought.

Het korps kan niet creëren. Het kan alleen maar voelen... dat is zijn enige functie. Gedachte kan niet voelen... het kan alleen maar denken, creëren en interpreteren. Het heeft een wereld van relativiteit (de fysieke wereld, het Lichaam) nodig om te voelen.

De Geest is inderdaad wat leven geeft aan de gedachte en het lichaam.

Het lichaam heeft niet de kracht om te creëren, ook al geeft het de illusie dat het dat wel kan. Deze illusie is de oorzaak van veel frustratie. Het lichaam is slechts een effect en heeft niet de kracht om te provoceren of te creëren.

De sleutel tot al deze informatie is hoe je het universum anders kunt leren zien dan je nu doet, zodat alles wat je werkelijk verlangt zich kan manifesteren.