Nuru, een erotische massagetechniek uit Japan

10-03-2020

Deze noviteit komt rechtstreeks uit Japan, een land waar Nuru-massage een gangbare praktijk is. Het bestaat uit het gebruik van een specifieke gel op basis van nori-algen die maki eters kennen, wat de sensaties en het plezier vertienvoudigt. Europeanen kunnen het nu verwerven en uitproberen.

Sommige mensen denken dat ze maar één oplossing hebben om een erotische massage te proberen: ze gaan naar een gespecialiseerd salon. Voortaan kunnen koppels dit sensuele moment thuis delen en zo hun relatie opwaarderen dankzij een Japanse specialiteit: nuru.

In de taal van het land in de rijzende zon betekent de term "glibberig". In tegenstelling tot klassieke gels is nuru niet plakkerig en biedt het liefhebbers een zeer sensuele body-to-body ervaring. Het kan alleen worden gebruikt of gemengd met water. Het is ook raadzaam om warm water te gebruiken om te genieten van meer vloeibaarheid en sensaties.

Vandaag de dag zijn sommige producten in Frankrijk verkrijgbaar, zoals NuruXmassage, MagicGelNuru, WetNuru, MixGliss die te koop zijn op onze website www.atelierdesreves.shop

Ons team is ook getraind om u een professionele en ontroerende ervaring van deze massage te bieden.