The tantric massage to awaken its sensuality

02-12-2019

Hoe lang streelt u uw partner al lang (en vice versa)? Het is tijd om een ​​duizendjarig ritueel te proberen: tantrische massage! Volg onze ultra sensuele instructies om je zintuigen zonder haast wakker te maken in een duo.

WAT IS MASSAGE TANTRIQUE?

Vergeet al uw aannames over de vraag! Afgeleid van een doctrine verspreid in bepaalde takken van het hindoeïsme, is tantrische massage geen bizarre en hyperseksualiseerde afwijking, integendeel. Het is een kwestie van bewust worden van alle lichaamsdelen, zonder oordeel of projectie, om alle sensaties beter te voelen en de vitale energie te laten circuleren. Dit betekent dat men de voeten, de buik, de rug of de geslachtsdelen zonder differentiatie zal masseren, waardoor de masturbatie wordt vermeden. De persoon die wordt gemasseerd, ademt langzaam en diep in en probeert in het huidige moment te leven, zonder het te erotiseren, zelfs wanneer zijn erogene zones worden gestreeld. Kortom, tantrische massage is meditatie toegepast op het hele lichaam om het volledig te laten trillen.

DE MASSAGE TANTRIQUE, GEBEURT HOE?

De basis van dit moment van medeplichtigheid is vertrouwen en ontspanning. Om in de stemming te komen, verlagen we het licht, plaatsen we een zoete afspeellijst ... Je kunt zelfs een geurkaars aansteken. Het is raadzaam om naakt te worden om beter te ontspannen. De tantrische massage zelf bestaat uit wrijfolie op zijn handen en brede omhullende bewegingen op alle delen van het lichaam, van boven naar beneden en van onder naar boven, met een speciale aanraking op de zeven chakra's ( energiecentra tussen het perineum en het fontanel). De druk moet licht zijn, de aanraking zacht, langzaam, sensueel. Er is geen vaste methode; iedereen luistert naar zijn lichaam en dat van de ander.

WAAROM DE TANTRIQUE VAN DE MANTAGE, HET IS KOEL?

Omdat we de neiging hebben om op een mechanische manier te vrijen en die tantrische massage op een goede basis kan beginnen. Op dit intieme moment communiceert men beter met zijn partner en staat men meer aan de top van zijn verlangens. Omdat de sensatie gevoeld kan leiden tot een totaal orgasme en niet alleen genitaal. Omdat als de massage tot een seksuele handeling leidt, het plezier noodzakelijkerwijs tienvoudig zal worden verhoogd!

Door Vanessa Houpert van ELLE

https://www.elle.fr/Beaute/Massage/Massage-tantrique-3419315