Tantrische massage om uw sensualiteit te wekken

02-12-2019

Hoe langis het geleden dat je een lange streling hebt gehad met je partner (en vice versa)? Het is tijd om een duizend jaar oud ritueel te proberen: tantrische massage! Om als duo je zintuigen te prikkelen zonder enige haast, volg je onze ultra sensuele instructies.

DE TANTRISCHE MASSAGE, WAT IS HET?

Vergeet al je a priori vragen! Als gevolg van een leer die in bepaalde takken van het hindoeïsme wordt verspreid, is de Tantrische massage geen bizarre en hyperseksuele afwijking, integendeel. Het is een kwestie van bewust worden van alle delen van het lichaam, zonder oordeel of projectie, om alle gevoelens beter te voelen en de vitale energie te laten circuleren. Dit betekent dat de voeten, de maag, de rug of de genitaliën worden gemasseerd zonder onderscheid te maken, waardoor masturbatie wordt vermeden. De gemasseerde persoon neemt een langzame en diepe ademhaling aan en probeert het huidige moment te beleven, zonder het te erotiseren, zelfs wanneer zijn erogene zones worden gestreeld. Kortom, Tantric massage is meditatie die op het hele lichaam wordt toegepast om het geheel te laten vibreren.

DE TANTRISCHE MASSAGE, HOE GAAT HET?

De basis van dit moment van medeplichtigheid is vertrouwen en ontspanning. Om zich in de sfeer te zetten, verlaagt men het licht, zet men een zachte afspeellijst? Je kunt zelfs een geurkaars aansteken. Het is raadzaam om naakt te gaan om beter te ontspannen. De Tantric massage op zich bestaat uit het wrijven van olie op zijn handen en het maken van brede omhullende bewegingen op alle delen van het lichaam, van boven naar beneden en van beneden naar boven, met een bijzondere aanraking van de zeven chakra's (energiecentra tussen het perineum en de fontanel). De druk moet licht zijn, de aanraking zacht, langzaam, sensueel. Er is geen vaste methode; ieder luistert naar zijn eigen lichaam en dat van de ander.

WAAROM DE TANTRISCHE MASSAGE, IS DIE COOL?

Omdat we de neiging hebben om op een mechanische manier te vrijen en de Tantric massage het mogelijk maakt om op een goede basis opnieuw te beginnen. Op dit intieme moment communiceert u beter met uw partner en bent u meer op het toppunt van uw wensen. Want de rillingen kunnen leiden tot een totaal orgasme en niet alleen tot genitaliën. Want als de massage tot een seksuele daad leidt, wordt het plezier vertienvoudigd!

Door Vanessa Houpert uit Elle

https://www.elle.fr/Beaute/Massage/Massage-tantrique-3419315