Yoni's eieren ... wat is het?

23-08-2019

Wat is het nut van een Yoni-ei?
Met het ei kun je een afgezwakt perineum ontwikkelen, maar niet dat;)
Wat is het nut van een afgezwakt perineum?
Door voor dit deel van je lichaam te zorgen, kun je:
Voorkom urineverlies
Vermijd orgelafdalingen
Ontwikkel een goede kennis en bewustzijn van haar vagina en bekken
Verbeter de zuurstofvoorziening van weefsels, verhoog de bloedcirculatie, energiek, lymfatisch en hormonaal
Stimuleer het libido en wek seksuele energie
Heb een betere smering (het ei stimuleert de Bartolin-klier in de vagina, wat ideaal is voor postmenopauzale vrouwen)
Betere controle en beheer van penetratie
Veel meer plezier tijdens de penetratie
Verhoog uw seksueel genot en dat van uw partner
Verbeter de emotionele toestand dankzij de deugden van steen
En vele andere voordelen die u zult ontdekken bij het gebruik van het ei van Yoni
Voor wie
Voor alle vrouwen die hun vrouwelijkheid, vitaliteit en vrouwelijke kracht willen herwinnen.
Wat is een Yoni-ei?
Het woord Yoni in het Sanskriet betekent het geslachtsorgaan van de vrouw. Hij is ook het symbool van vrouwelijke energie genaamd Shakti.
Yoni ei is een stenen ei, er zijn verschillende maten en verschillende stenen. Dit ei is om in je vagina te plaatsen, ja in je vagina, je leest het goed :)
Het gebruik van Yoni Egg begon als een geheime praktijk die zich ontwikkelde in het oude China. Het gebruik van het ei werd alleen in het koninklijk paleis aan koninginnen en concubines onderwezen. Sommigen denken dat het oorspronkelijk werd geleerd als een praktijk om de koning te plezieren tijdens het vrijen.
De voordelen van de praktijk zijn echter veel groter.
Mensen die het ei regelmatig gebruiken, hebben een toename van vitaliteit, seksuele energie en een verbeterde fysieke en spirituele gezondheid gezien.
Ik bevestig dit met mijn ervaring. Het lijkt misschien vreemd om een ​​stenen ei in haar vagina te brengen, maar het moet worden toegegeven, men voelt fysiek, emotioneel en energetisch een verandering. Bovendien is het een zichtbare verandering van anderen. Ze weten niet wat er is veranderd, maar er is iets dat anders is. Het is behoorlijk bluffen :)
Taoïsme is de basis van de Chinese filosofie en geneeskunde. Denk aan acupunctuur, massages en kruidentherapieën. Deze praktijken helpen bij het in balans brengen en vergroten van wat zij Chi noemen, wat de vitale energie is.
Deze vitale energie is in veel culturen bekend. Het wordt bijvoorbeeld Prana genoemd in de Indiase geneeskunde van Ayurveda.
In het Westen beginnen we langzaam maar zeker deze energie te herkennen (energie die de Taoïsten al duizenden jaren kennen).
De westerse geneeskunde begint de voordelen van de juiste circulatie van deze vitale energie in het lichaam te herkennen en te bevestigen: regulering van hormonen, activering van zenuwen en bloedstroom en stimulatie van het immuunsysteem om gezond te blijven, ongeacht onze leeftijd en seizoenen!
Eén ding is zeker, je hoeft geen taoïstische meester te worden om van de voordelen en de praktijk van dit kleine magische ei te genieten.
In feite, met een goed basisbegrip en een goede mentaliteit en intentie, kan iedereen ervan profiteren.
De vorm van het ei en zijn symboliek:
Het ei is de eerste fase van het leven, het vertrek van de wereld, het lijkt op een ei.
Het symboliseert als volgt:
vruchtbaarheid
leven
wedergeboorte
bescherming
Laatste woorden:
Het grootste Yoni-ei is kleiner dan de eieren in je koelkast.
Ze zijn soepel en aangenaam om naar te kijken, een beetje zwaar (ongeveer 90 gram voor volwassenen).
Hoe kies je je eerste Yoni-ei?
Het kiezen van een Yoni Egg is heel persoonlijk en we geloven dat elke vrouw intuïtief weet wat het beste voor haar is. Dat gezegd hebbende, als dit de eerste keer is dat je over Yoni's eieren hoort, voel je je waarschijnlijk een beetje verloren.
Op deze pagina zullen we de 3 hoofdvragen beantwoorden die vrouwen zichzelf stellen bij het kiezen van hun eerste ei van Yoni, evenals onze aanbevelingen.
Als je na het lezen nog steeds niet weet waar je moet beginnen, of als je een Yoni-ei wilt kopen als cadeau voor iemand anders, bieden we twee opties:
In het ideale geval een set van 3 Yoni-eieren: groot, medium en klein, in rozenkwarts, of een gevarieerde set van 3 verschillende stenen.
En als u er maar één hoeft te kiezen, kies dan een roze kwarts, groot en doorboord.
Het is een uitstekende keuze voor beginners.
Het is ook geweldig als je begint met het kiezen van een grote roze kwarts en een andere manier of groot in een andere steen om te experimenteren met verschillende eigenschappen.
Welke maatkiezen?
Yoni's eieren zijn hoofdzakelijk van 3 maten: groot, medium en klein.
Groot: 45 × 30 mm
Gemiddeld: 40 x 25 mm
Klein: 30 x 20 mm
Voor de eerste trainingen met Yoni Egg moet je beginnen met de gemiddelde of de grote omvang (ja, het lijkt tegenstrijdig :)).
Als u jonger bent dan 40 en nog geen kind heeft gehad, kunt u met één manier beginnen. Als je een grote kiest, kun je je perineum nog verder verfijnen (dankzij het gewicht).
Voor anderen is het interessant om met een grote te beginnen. In een paar weken oefenen (ongeveer 2) kun je een medium gebruiken.
Om zeker te zijn van uw keuze, voert u een eenvoudige test uit:
Sta op
Swipe je Yoni en contract
Als uw vinger de samentrekking voelt, is het dat uw perineum is afgezwakt, u kunt beginnen met een manier; zo niet, begin dan met een grote.
Je maat telt niet mee bij de keuze van de maat, of je nu lang of klein bent :).
Waarom zou je meestal met een grote beginnen?
De oefening met het grootste ei maakt het mogelijk om het goed te voelen en zo onze gevoeligheid en onze "behendigheid" op het niveau van Yoni, onze heilige grot, te bewerken. Dan kunnen we beginnen met het verkleinen van het ei omdat het perineum meer en meer wordt afgezwakt en u dit deel van het lichaam steeds beter kent.
Hoe groter het ei, hoe zwaarder het is, dus het wordt moeilijker om het voor langere tijd te bewaren (behalve in rust, bijvoorbeeld 's nachts).
Als je het ei niet in het begin kunt houden, raak dan niet ontmoedigd, het is heel normaal voor beginners - begin met zitten en doe een paar minuten perineale toonoefeningen (wanneer je koopt wij bieden u een e-gids om de Yoni-eierenpraktijk te starten).
Als je ondanks deze tips niet weet hoe groot je moet beginnen, is het het beste om een ​​set van 3 eieren van verschillende grootte te kiezen. Met een set kun je beginnen met een groot ei en geleidelijk de grootte verkleinen, of verschillende maten op verschillende dagen proberen.
Ontdek je lichaam in een nieuw licht.
Veel plezier :)
Klein ei
Ze worden aanbevolen voor gebruikers die vertrouwd zijn met grote en middelgrote maten en willen experimenteren met verschillende maten eieren. Kleine eieren kunnen in paren worden gebruikt. Hoe kleiner het ei, des te meer spiervaardigheid is nodig om het te voelen en binnen te houden.
Yoni's eipraktijk helpt ons om contact te maken met onze innerlijke genezer en vertrouwende relaties met ons lichaam op te bouwen.
Terwijl u wacht op uw bestelling, kunt u beginnen met het oefenen van de oefeningen zonder ei om de toon van uw perineum te ontwikkelen. Deze oefeningen zijn te vinden in de e-gids die u ontvangt wanneer u bestelt.
Welke steen om te kiezen?
Sommige mensen kiezen stenen uitsluitend op basis van hun intuïtie of kleur. Anders, afhankelijk van uw behoeften van het moment. Heb je rust, sereniteit, energie, zachtheid, verankering, enz. Nodig? ?
Yoni-eieren zijn gemaakt van vele soorten prachtige halfedelstenen.
Deze stenen vormen geen risico wanneer ze zich in het lichaam bevinden (zie onderstaande indicatie).
Traditioneel gebruiken we in de Taoïstische leer drie soorten stenen: de Jade om onze kracht vrij te maken, de Roze Kwarts voor de zoetheid en genezing en de Obsidiaan om te werken en zijn "schaduw" te integreren.
Aan de fysieke kant is het een zeer harde, niet-poreuze steen en het zal niet breken als je het per ongeluk laat vallen terwijl je Yoni's Egg leert.
Ella heeft een hoge thermische geleidbaarheid, wat betekent dat uw lichaam niet veel energie nodig heeft om het op te warmen.
Nefriet is een helende steen voor het fysieke lichaam en vooral voor het vrouwelijke voortplantingssysteem.
De energie is krachtig en tegelijkertijd zacht en beschermend.
Met de juiste zorg is het als een diamanten ring die een leven lang meegaat!
Begin met Pink Quartz en / of Jade, maar als je zin hebt om met een andere steen te werken, ga er dan voor! Zelfs als het je eerste Yoni-ei is. Het is jouw oefening en niemand zal je beter advies geven dan je intuïtie en je eigen lichaam.
Je kunt je intuïtie volgen om je steen te kiezen en de details van zijn kwaliteiten lezen om je gerust te stellen, anders laat je hem gewoon dragen volgens je gevoelens.
Als je nog steeds problemen hebt om jezelf te vertrouwen, lees dan de beschrijving en kijk of deze steen bij je past en stel jezelf de vraag: waarom ben je er door aangetrokken?
Je vindt alle kwaliteiten en eigenschappen van de stenen in de beschrijving van elk van de eieren die nWij stellen voor.
Kies ik een ei met gaten of gaten?
De doorboorde Yoni-eieren hebben een klein gaatje dat door het smalle uiteinde is geboord.
Je kunt ervoor kiezen om een ​​draad door te steken waarmee je het ei gemakkelijk kunt terugvinden. We adviseren het gebruik van een neutrale tandzijde (bijvoorbeeld niet-mentholated) om het ei op te hangen. Gateneieren kunnen ook draadloos worden gebruikt.
Ongeperforeerde eieren zijn iets gemakkelijker schoon te maken. Met het niet-gepickte ei kun je niet de optie hebben om het ei zo gemakkelijk uit te pakken als je zou doen met een koord, vertrouw op je lichaam! Er zijn tips om het ei gemakkelijk te maken :) Deze tips worden naar u verzonden in de e-gids die u direct na uw bestelling ontvangt.
Het ei blijft in je zolang als het duurt en het zal vallen wanneer het genezingswerk is voltooid. Je kunt het ook verwijderen als je er zin in hebt :)
We moedigen je aan om je lichaam te vertrouwen, je intuïtie te vertrouwen en het eiproces van Yoni te vertrouwen.
Het loslaten van het ei is voor sommigen van ons een van de moeilijkste dingen om te doen, maar het is even moeilijk als belangrijk en de moeite waard.
Maak je geen zorgen, het zal niet "verloren" zijn! Het kan geen kwaad om het 24 uur of langer te dragen, en je kunt zelfs seks hebben terwijl het in je zit.
Heeft u problemen met het bepalen van hole vs. niet hole?
Vraag jezelf een moment en stel je voor hoe je je zou voelen met gepiercete eieren en niet-gepickte eieren, met welke zou je je het meest op je gemak voelen?
Er is geen verkeerde keuze;)
Is het ongemakkelijk om een ​​steen in haar vagina te hebben? Absoluut niet, in het begin merkt u het misschien niet omdat uw gevoeligheid nog niet zal worden ontwikkeld.
Door het Yoni-ei regelmatig (als tampon) in te brengen, begin je je bekkenbodem te versterken en worden je geslachtsorganen gezonder, de energie circuleert beter.
Het is aan jou om met dit ei en zijn praktijk te experimenteren en een nog stralender vrouw te worden;)

Cons-indicaties:
Belangrijk: oefen niet met een Yoni-ei als u zwanger bent of net na de bevalling. Een Yoni-ei kan een prachtige oefening zijn om te beginnen na de bevalling, maar raadpleeg je verloskundige of arts voordat je begint.
Verwijder het ei onmiddellijk als u zich ongemakkelijk voelt.
Gebruik het ei niet als u een vaginale infectie, vulva of blaas heeft, of als u ongesteld bent.