Blog

De Tantric massage is een opmaat naar liefde waarbij de reünie met het lichaam voorop staat. Veel meer dan een eenvoudig voorwerk, ontwikkelt deze praktijk de kunst van de harmonieuze relatie met zijn partner. De aanraking, in het hart van het intieme!

Hoe helpt Tantra om erectiestoornissen te overwinnen? Mannen met erectieproblemen zijn vaak verdrietig omdat ze denken dat seks een symbool van mannelijkheid is. Het is alsof ze een deel van zichzelf kwijt zijn, ze voelen zich slechter en zetten zichzelf onder druk. Ze voelen zich schuldig omdat ze hun vrouw niet kunnen behagen. Voor het koppel is...

Deze noviteit komt rechtstreeks uit Japan, een land waar Nuru-massage een gangbare praktijk is. Het bestaat uit het gebruik van een specifieke gel op basis van nori-algen die maki eters kennen, wat de sensaties en het plezier vertienvoudigt. Europeanen kunnen het nu verwerven en uitproberen.

Nobelprijswinnaars hebben zonder enige twijfel bewezen dat de fysieke wereld een enorme zee van energie is die in milliseconden overvloedig naar buiten en naar binnen projecteert, steeds weer opnieuw.

Hoe langis het geleden dat je een lange streling hebt gehad met je partner (en vice versa)? Het is tijd om een duizend jaar oud ritueel te proberen: tantrische massage! Om als duo je zintuigen te prikkelen zonder enige haast, volg je onze ultra sensuele instructies.

Tantra wasde eerste ter wereld die probeerde om seks op een spiritueel niveau te verhogen.

Wat is het nut van een Yoni-ei?
Met het ei kun je een afgezwakt perineum ontwikkelen, maar niet dat;)
Wat is het nut van een afgezwakt perineum?
Door voor dit deel van je lichaam te zorgen, kun je:
Voorkom urineverlies
Vermijd orgelafdalingen
Ontwikkel een goede kennis en bewustzijn van haar vagina en bekken

De Yoni-massage
Yoni (uitgesproken als YO-NI) is het Sanskrietwoord voor vagina dat meestal wordt vertaald als "heilige ruimte" of "heilige tempel". De betekenis en het gebruik ervan is een ander alternatief vanuit het perspectief van de westerse kijk op het geslacht van de vrouw (dat wil zeggen, kut, kut, enz., Woorden die al dan niet een...

Lingam Massage

22-08-2019

Het Sanskriet woord voor het mannelijke geslachtsorgaan is Lingam en het is slecht vertaald als "Toverstokje van het Licht". In Tantra, oftewel Heilige Seksualiteit, wordt de Lingam gezien en geëerd met respect, als een "Toverstokje van Licht" dat creatieve energie en plezier kanaliseert.