TAO massage 60min met masseuse

Een massage om gezond te blijven of om het terug te krijgen:

De effecten van Tao-massage variëren afhankelijk van de motivatie en de innerlijke houding van de ontvanger, aangezien deze volledig deelneemt aan het proces.

Ze zijn meervoudig: ontspanning, plezier, energie, emotionele ontlading, betere zelfkennis, relationele evolutie, spirituele openheid. De staat van zijn van de donor is zeer belangrijk en vereist verankering en centrering op het niveau van het hart.

Taoïstische massage is ontworpen om ontspanning en een goede circulatie van energieën te bevorderen, bevordert de sereniteit en laat elke persoon toe om zijn of haar seksualiteit op een volledig bevredigende manier te beleven. Deze massage verenigt het lichaam en de geest, en laat vervolgens toe om te profiteren van dit gevoel van volheid tijdens de seksuele handeling. Het niveau van bewustzijn wordt aangepast.

Terwijl de vitale energie door het lichaam stroomt, wordt deze getransformeerd in andere soorten energie, waaronder geestelijke energie.

In de taoïstische geneeskunde is Ching Chi, d.w.z. seksuele energie, de fundamentele vorm van energie in het lichaam en de bron van je hele vitaliteit. Door het pad dat het volgt door middel van een massage vrij te maken, kunt u deze subtiele stroom van chi door de kanalen weer activeren. Je gebruikt in feite je seksuele energie als een medisch elixer dat je in staat stelt te genezen en je een groter gevoel van welzijn te geven.

In tegenstelling tot Tantra wordt deze massage uitgevoerd op een tafel en is de masseuse gekleed.

Deze massage wordt gevolgd door een Lingam massage voor mannen of Yoni massage voor vrouwen.

100.00 €